Ligue 1: Een overzicht van de Marokkaanse spelers

Gepubliceerd op 14-05-2012 10:10
Redactie Atlas-Lions

Gisteravond werd de 37ste speelronde in de Franse Ligue 1 afgewerkt. Hieronder een overzicht van de Marokkaanse spelers.

Stade Brest - Valenciennes: 1-0
Marokkaans international en Stade Brest verdediger Ahmed Kantari (26) stond de hele wedstrijd in de basis en staat door deze overwinning nu op de 16de plaats. Stade Brest is nog niet veilig en moet het in de laatste speelronde opnemen tegen Evian.

Dijon - Toulouse: 1-1
Toulouse middenvelder Adrien Regattin (20) begon in de basis en werd in de 68ste minuut naar de kant gehaald. Toulouse staat nu op de achtste plaats en neemt het zondag op tegen Ajaccio.

Olympique Marseille - Auxerre: 3-0
Auxerre middenvelder Kamal Chafni (29) is met zijn ploeg gedegradeerd naar de Ligue 2. Chafni begon in de basis en werd in de 55ste minuut naar de kant gehaald. Het contract van Chafni loopt deze zomer af.

Montpellier - Lille: 1-0
Montpellier aanvaller Karim Ait Fana scoorde in de 93ste minuut het winnende doelpunt. Ait Fana (23) begon op de bank en mocht in de 75ste minuut invallen. Marokkaans international Abdelhamid El Kaoutari (22) zat de hele wedstrijd op de bank en Younes Belhanda (22) was door een schorsing niet speelgerechtigd. Montpellier staat met nog één wedstrijd op de eerste plaats, drie punten voor op Paris Saint Germain. Montpellier neemt het zondag op tegen Auxerre.

Paris Saint Germain - Stade Rennes: 3-0
Marokkaans international en Stade Rennes aanvaller Youssef Hadji (32) speelde gisteren een hele zwakke wedstrijd en werd door zijn coach in de 49ste minuut naar de kant gehaald. Stade Rennes staat op de 7de plaats en neemt het zondag op tegen Dijon.